Kennismaking en aanmelden

Wil je meer weten over onze school en ons onderwijs? Dan nodigen wij je van harte uit voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door de school. Je bent ook welkom op onze open dag en informatieavond.

StudioHeartbeat_01_Rehoboth-142

Open dag

De laatste woensdag van januari organiseren we een open dag en in juni een informatieavond. We geven dan in verschillende workshops praktische informatie over onze school. Het is een goede manier om kennis te maken met de school en andere ouders te ontmoeten.

Kennismakingsgesprek

Het is altijd mogelijk om binnen te lopen voor een kennismakingsgesprek of inschrijving. Maak je vooraf een afspraak, dan weet je zeker dat wij uitgebreid de tijd voor je kunnen nemen. Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen wij je graag alles over de school en hebben we alle tijd om in te gaan op je vragen.

Voor een kennismakingsgesprek kun je een afspraak maken met Lisette Boon, onze directeur. Zij is telefonisch te bereiken op nummer 0184-612942, of stuur een mailtje naar dir@rehobothschool.nl.

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het plannen van een kennismaking. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Aanmelden

Ben je enthousiast over onze school? Dan kun je je kind aanmelden door het inschrijfformulier online in te vullen.