Schoolfruit 2018-2019!

04 november 2018

Schoolfruit

Van 12 november tot en met 19 april doet onze school weer mee aan het EU schoolfruitprogramma. De kern van het EU schoolfruit- en groenteprogramma is het gezamenlijk eten van groenten en fruit in de klas. De kinderen krijgen op drie vaste dagen in de week een portie groente of fruit uitgereikt tijdens de pauze. De drie vaste groente-en fruitdagen worden: dinsdag, woensdag en donderdag. Op deze dagen hoeft u dus geen pauzehap mee te geven.

Met EU-schoolfruit leren kinderen spelenderwijs verschillende soorten groenten en fruit te eten. Dat is niet alleen gezond, maar ook leuk! In de wekelijkse nieuwsbrief van EU-schoolfruit leest u welke soorten fruit en/of groente worden geleverd. Benieuwd welke soorten groente en/of fruit op school worden geleverd? Meldt u zich dan via onderstaande link aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van EU-schoolfruit: zelf aanmelden voor de nieuwsbrief. Onze schoolleverancier is dit jaar Vers en Fijn Benelux B.V.

Ouderbrochure met groente en fruittips voor thuis via digitale ouderbrochure. Kies vervolgens download. In de bijlage bij de nieuwsbrief vindt u een oproep om te helpen bij het snijden en schillen van het fruit voor de groepen 1, 2 en 3. Helpt u mee?